Blog

Jaké zdravotní obtíže může způsobovat vysoký BMI výpočet?

0


Nadváha není jenom estetický problém, jak si mnoho lidí myslí. Kdo má nějaké to kilo navíc, měl by vědět také to, že spadá do rizikové kategorie v souvislosti se svým zdravím. Zda máte problémy s váhou vám pomůže odhalit BMI kalkulačka. Pokud si spočítáte hodnoty, které budou vysoké, je dobré být na pozoru. Je totiž celá řada problémů, které se u vás mohou objevit. Zde je výčet těch nejznámějších.

Vysoký BMI výpočet obvykle znamená i vysoké hodnoty různých testů

Platí, že čím více kilogramů navíc máte, tím větší riziko je s vámi spojeno. Proto je na místě udělat si BMI výpočet co možná nejdříve a zjistit, jak na tom jste. Pokud jsou čísla vyšší, je vysoká pravděpodobnost toho, že se u vás objeví vyšší hodnoty u při různých testech v lékařské ordinaci. Typicky jsou to třeba vyšší hodnoty krevního cukru, což může vést k budoucí nutné dietě, stejně jako například medikaci a střídmosti v tom, co můžete a nemůžete jíst. Také nelze zapomínat ani na riziko vysokého cholesterolu. I tady je samozřejmě na místě daný problém co nejdříve řešit. To doporučí jakýkoliv lékař.

Vysoká hodnota BMI ukazuje i na další zdravotní rizika

Pokračujeme dále, jelikož rizik je zde ještě více. Typickým příkladem je i vysoký krevní tlak, který je obvykle způsobený různými nánosy přímo ve vašich cévách, kdy je snížena jejich průchodnost. To se následně může negativně podepsat jak na průchodu krve, tak i na různých cévních příhodách. Opomenout však nelze také to, že lidé s vysokou hodnotou BMI velmi zatěžují své srdce. A jelikož to je nejdůležitější sval v těle, mohou být následky skutečně fatální. Dříve nebo později se může stát i to, že takovou zátěž prostě nevydrží a že se zastaví. Že se může jednat o skutečně reálnou situaci s vysokou pravděpodobností, to potvrzují nejenom lékaři, ale také samozřejmě i jejich statistiky.

 

 

24.6.2019 |

Nákupy v internetové lékárně jsou rychlé, jednoduché a výhodné

0

pills-2607338_640

 

Právě nyní, v podzimním, sychravém, studeném a nevlídném počasí, snadno onemocní minimálně nepříjemným nachlazením velmi mnoho dospělých i dětí. Rýma, zvýšená teplota či dráždivý kašel nás přinutí přemýšlet, kdy se zastavíme v lékárně a zda do ní stihneme zajít v otevíracích hodinách. Mnohé otvírají v osm, kdy už musíme být ve škole či práci, zavírají v 17 hodin a jistota, že se do ní dostaneme včas, není. Jsme pak nuceni „úkolovat“ babičky, sousedky, kamarádky, aby nám léky zajistily. Znáte to také? V tom případě byste měli co nejdříve navštívit online lékárny v nichž můžete nakupovat kdykoli, odkudkoli a výhodně.

Eshop lékárny má mnohé výhody nakupování léků

Možná už jako mnozí jiní rádi nakupujete v některých z lékáren, které jste si oblíbili. Nepopulárnější jsou Dr. Max, e-shop Pilulka, e-shop Benu. Všechny tyto přitom umožňují nejen nákupy v kamenných prodejnách, ale mají i eshop, protože vědí, že nejen pro pracující klienty, ale i pro důchodce či studenty je online prodej léků mnohem pohodlnější. Ať už jsou ti, kdo potřebují medikamenty v práci, ve škole nebo jsou natolik nemocní, že z domu nemohou, je to výborný způsob, jak se k prostředkům proti onemocnění dostat.

Pohodlí a úspora času ale nejsou jedinými přednostmi, jež online nákup přináší. V internetových lékárnách nakoupíte vše potřebné, nemusíte se bát, že se nakazíte od ostatních nakupujících, tak jako když do lékárny jdete, vybírat můžete jakkoli dlouho, před volbou si lze pročíst podrobně a důkladně příbalové letáky. Snadné je i porovnat si ceny jednotlivých prodejců a zvolit toho nejlevnějšího. Bonusem je pak ještě doprava zdarma, jíž získáte za nákup. K některým produktům je doprava zdarma automaticky, jindy zase stačí nakoupit doplňky stravy, kosmetiku, bylinné či ovocné čaje, zdravotní potřeby, léky či cokoli jiné za určitou sumu peněz.

Využívejte výhody své lékárny

Mnoho lékáren nabízí zákazníkům možnost zaregistrovat se do jejich klubu. Získáte tím kartičku, s níž při nakupování získáte slevy, budete moci vyžívat výhodnější nabídky, než ti, kdo zaregistrovaní nejsou, za zaplacené peníze budete sbírat body, jež opět přináší výhody buď v podobě výhodnějšího zboží, nebo se vám promění v peníze a při platbě vám bude část sumy odečtena. Také můžete dostávat na e-mail aktuální letáky, kupony, s jejichž použitím vás vyjde dané zboží levněji, nebo díky nimž získáte za nákup více bodů. Výhod je ale vícero, stačí pročíst si pravidla věrnostního klubu lékárny e-shop Dr. Max, nebo kterékoli jiné.

Jednoduchost a přehlednost

Jestliže navštívíte na webové stránky některé z online lékáren, zjistíte, že zorientovat se je v nich vždy snadné. Jsou většinou řazeny dle kategorií zboží, rychle ale také najdete kontakty, přehled poboček kamenných lékáren, můžete zde zanechat dotaz nebo jim napsat email s dotazem o radu, když nevíte, zda je možné některé léky kombinovat, nebo který je pro vás ten nejvýhodnější. Stejně tak se můžete informovat na zkušenosti s užíváním výživových doplňků, např. na hubnutí, na klouby, na podporu růstu svalové hmoty nebo třeba na posílení imunity.

Neváhejte a vydejte se na prozkoumání webových stránek své nejoblíbenější lékárny. Uvidíte, že se vám zalíbí pohoda, s jakou si budete moci dostatečně dlouho vybírat jakékoli zboží, soukromí, že vás nikdo nesleduje, proč si ten či onen produkt kupujete, nebo se nebudete cítit trapně, že někoho zdržujete. Internetová lékárna funguje stejně dobře, jako ta kamenná a není o nic horší či méněcennější. Jestliže nákup v ní vyzkoušíte, zajisté se vám osvědčí, stejně jako mnohým nakupujícím před vámi.

1.11.2017 |

© 2024 Kliniky.cz. All Rights Reserved. Directory theme
WordPress Directory Theme

Classified Ads Software

Přejít k navigační liště